Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Scaloni: “Le kell hajtanunk a fejünket és folytatnunk kell tovább a munkát”

Az argentin válogatott 2-1-es vereséget szenvedett a Kolumbia elleni vb-selejtezőn, így a “kávékészítők” vissza tudtak vágni a világbajnoknak a nyári Copa América döntőjéért…

(Photo by Andres Rot/Getty Images)

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni ugyan nem volt hajlandó bővebben ecsetelni a sérelmeit, azt megosztotta a nyilvánossággal a mérkőzés után, hogy zavarta őt, mennyire nem alakult ki folyamatos játék a kolumbiaiak vezető gólját követően:

“Ha bármit is szóvá tennék, akkor megkapnánk, hogy nem tudunk veszíteni, úgyhogy gratulálok Kolumbiának. Sajnos a kolumbiai tizenegyes után nagyon kevés játék zajlott a pályán, folyamatossá váltak a játékmegszakítások. Időnként a dolgok úgy alakulnak, ahogyan mi szeretnénk, valamikor viszont nem.”

“Le kell hajtanunk a fejünket és folytatnunk kell tovább a munkát. Úgy vélem, hogy a körülményekhez képest jó mérkőzést játszottunk, maximálisan helyt álltunk, és akár nyerhettünk is volna” – jegyezte meg a világbajnok kapitány.

A címvédő Argentína nyolc forduló alatt hat győzelmet és két vereséget regisztrált a selejtezősorozatban, így Kolumbiát két ponttal megelőzve vezeti a dél-amerikai kvalifikáció tabelláját.