Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra edzésbe állt az AC Milan nyáron igazolt támadója

Ezen a hétvégén minden bizonnyal visszatérhet a pályára az AC Milan új csatárigazolása…

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

Az AC Milan nyáron szerződtetett friss Európa-bajnok támadója, Álvaro Morata a szerdai napon ismét teljes értékű edzésmunkát végezhetett a csapattal azok után, hogy a bajnokság első fordulójában izomsérülést szenvedett a Torino ellen.

A 31 éves spanyol csatárt a milánóiak nagy reményekkel igazolták, és az első bajnoki fordulóban csereként beállva eredményes is tudott lenni, azonban azon a mérkőzésen sérülést szenvedett, amely következtében a legutóbbi két meccset kihagyta. Morata nem léphetett pályára a spanyol válogatottban sem az aktuális Nemzetek Ligája-játéknapokon, így a felépülésre koncentrálhatott, amely a jelek szerint sikerrel járt.

Az olasz lapok várakozásai szerint a rutinos támadó várhatóan csereként lesz bevethető szombaton, az újonc Venezia elleni mérkőzésen. A Rossoneri vezetői azt szeretnék, ha Morata a jövő heti, Liverpool elleni BL-mérkőzésen és az Inter elleni bajnoki városi rangadón már kezdőként állhatna újra csatasorba.

Az AC Milan kellemetlen meglepetésre gyengén kezdte az új idényt, a Serie A első három fordulója alatt mindössze két pontot szerzett.