Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: meghiúsult a csatár görögországi távozása!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Chelsea együttese tárgyalt a görög AEK Athénnal David Datro Fofana kölcsönadásáról, a felek azonban lecsúsztak az egyességről.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

 

Miután a görögországi átigazolási ablak is bezárult szeptember 11-én éjfélkor, a 21 esztendős elefántcsontparti csatár klubváltása is kútba esett.

Úgy tudni, a két klub nem tudott megegyezni a kölcsönszerződés anyagi részleteit, mint például a vásárlási opciót illetőn, így Fofana hiába mondott igent az athéniaknak, a klubok kifutottak az időből.

Fabrizio Romano is beszámolt már a történekről, megjegyezve, hogy az angoloknak most megoldást kell találniuk a csatár helyzetére, aki egyértelműen létszámfeletti játékosnak számít Enzo Marseca menedzsernél… Mindez kimondottan nehéznek tűnik, figyelembe véve, hogy Európában mindössze öt helyen van nyitva az átigazolási piac (zárójelben a zárás időpontja): Oroszország (szeptember 12.); Törökország (szeptember 13.); Szerbia (szeptember 13.); Azerbajdzsán (szeptember 16.); Izrael (szeptember 18.) – Világviszonylatban sem túl rózsásak David Datro Fofana lehetőségei, hiszen Mexikó mellett (szeptember 14.) afrikai és ázsiai országok közül választhatna.