Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lisztes Krisztián elismerte, hogy javítania kell a kondícióján

A magyar U21-es válogatott 1-0-s vereséget szenvedett a spanyolok elleni Eb-selejtezőn, melyen a Ferencváros egykori nagy tehetsége csak pár percet játszhatott…

(Photo by Ross MacDonald/SNS Group via Getty Images)

A magyar U21-es válogatott Spanyolország elleni korosztályos Európa-bajnoki selejtezője után Lisztes Krisztián az az NSO TV stábjának értékelt azt követően, hogy csak a 90. percben állt be csereként, de így is volt egy veszélyes lövése:

“Az, hogy ennyi játékpercet kaptam, az edző döntése. Nyilván nem örültem neki, de tudom én is, hogy változtatni kell, mert a kondim még nem a legjobb. A döntést megértem, de nyilván nem örülök neki.”

A 19 éves támadó nem tudta beverekedni magát az Eintracht Frankurt első csapatának keretébe, így az elmúlt hetekben a német negyedosztályú tartalékcsapatban játszott.

Jól sikerült az első időszak, jól érzem magam, a társak nagyon jól befogadtak. Be szeretném magam verekedni a Bundesliga-keretbe. Dolgozunk a kondimon Frankfurtban, vannak különedzéseim. Felemás érzéseim vannak a Ferencváros elleni Európa-liga-párharccal kapcsolatban, de nyilván örültem, hogy láthatom élőben a volt csapattársaimat, kíváncsi leszek a mérkőzésre” – jegyezte meg a fiatal játékos.