Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Brazil középhátvédet igazolt a Los Angeles FC – HIVATALOS

Az Észak-amerikai labdarúgó bajnokságban (Major League Soccer) szereplő Los Angeles FC szabadon igazolható játékost szerződtetett.

A Los Angeles FC hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták Marlon Santost. A 29 középhátvéd legutóbb a Sahtar Doneck együttesében szerepelt, azonban a hátunk mögött hagyott szezon végén lejárt a kontraktusa az ukránokkal. Az MLS-ben szereplő alakulat és a brazil védő egy nagyon rövid távú, év végéig szóló szerződést kötöttek meg, ami opcionálisan meghosszabbítható 2025 nyaráig.

Marlon a Fluminense együttesében nevelkedett, majd 2016-ban a Barcelona B-hez került kölcsönbe, ahol jól teljesített, így egy évvel később a katalánok végleg megvásárolták 5 millió euróért cserébe. Azonban a spanyol gigásznál nem jutott szóhoz, kölcsönadták a Nice-hez, majd 2018-ban a Sassuolónak eladták 12 millió euróért. Az olaszoknál három szezont húzott le, majd a Sahtarhoz igazolt, de az ukránoknál sem húzott le túl sokat, mert 2022-ben előbb a Monzának, majd nevelőegyesületéhez a Fluminenséhez került kölcsönbe.

Borítókép: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images