Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült összegért igazolhatja le a Manchester United a magyar hátvédet – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint tovább fokozódik az érdeklődés a magyar válogatott balhátvéd iránt…

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A TEAMtalk értesülései szerint a Manchester United továbbra is élénken érdeklődik a Bournemouth magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos megszerzése iránt, a “cseresznyések” azonban 42 millió fontban határozták meg a fiatal játékos eladási árat, amely gondot okozhat az MU számára.

A 20 éves magyar védő egy évvel ezelőtt a holland AZ Alkmaartól szerződött a Bournemouth-hoz. Kerkez az első PL-szezonjában 28 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólpasszt jegyzett, miközben négyszer mutatták fel neki a sárga lapot és egyszer jutott a kiállítás sorsára. Az új idényben három mérkőzésen 246 percet töltött a pályán a bajnokságban.

Kerkez időközben fiatal kora ellenére a Marco Rossi vezette magyar válogatottban is alapember lett, 2022-es bemutatkozása óta a vajdasági származású labdarúgó már 22 meccsen szerepelt a címeres mezben.

Amennyiben a fenti összeg ellenében létrejönne a rebesgetett átigazolás, akkor Kerkez lenne minden idők második legdrágább magyar futballistája, hiszen ennél többet csak Szoboszlai Dominikért fizettek, akit a Liverpool tavaly nyáron 60 millió fontért cserébe szerződtetett.