Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Példátlan összefogás a Haladás szurkolóitól a csapatért

A szombathelyi szurkolók közel 2,5 millió forintot gyűjtöttek össze, mellyel a Haladás működését támogatják…

(Photo by Chris Ricco – UEFA/UEFA via Getty Images)

A harmadosztályban rajthoz álló Szombathelyi Haladás VSE működése érdekében a szurkolók pénzgyűjtésbe kezdtek, a befolyt közel 2,5 millió forintból mérkőzéslabdákat és őszre elegendő vizet is beszereztek, de egyéb, működést támogató felajánlások is érkeztek.

A Haladás Szurkolói kör bejegyzéséből kiderült, hogy az elmúlt hónapok nehézségeit is látva a Hali szurkolók és Hali szívű vállalkozók összefogtak. A szakmai stábbal és a játékosokkal egyeztetve a szurkolók közel 2,5 Millió Ft-al támogatják a csapatot.

A posztból kiderül, hogy a támogatásból mérkőzéslabdákat és őszre elegendő vizet is beszereztek, de egyéb, működést támogató felajánlásokat kaptak.

Mint ismert, a Haladás VSE az előző szezonban a kiesőhelyen végzett az NB III Észak-nyugati-csoportban, ám a klub azt követően benyújtotta a nevezését újfent a harmadosztályra, hogy az NB II-ből kiesett Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. a gazdasági helyzete miatt nem tudott élni a lehetőséggel, hogy az NB III-ban induljon és úgy döntött, hogy a Haladás VSE számára kínálja fel ezt a jogot.