Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Törökországba küldték végül a csatárt! – hivatalos

Mint arról mi is beszámoltunk, a ‘londoni kékek’ gőzerővel próbáltak új csapatot keresni David Datro Fofana számára. Azok után, hogy az athéni kölcsönszerződés kútba esett, a Chelsea végül csak talált csapatot az elefántcsontparti játékos számára, mégpedig Törökországban.

 

A Chelsea kommünikéje értelmében Fofana egy évre a török élvonalbeli Göztepe csapatához került kölcsönbe, vásárlási opció lehetőségével.

A 21 esztendős csatárral mondhatni nem bánik kesztyűs kézzel az angol csapat: azok után ugyanis, hogy Fofanát nagy reményekkel és 12 millió euró (!) ellenében igazolták át 2023 januárjában a norvég Molde együttesétől, a csatár mindössze négyszer játszott a Chelsea-ben; helyette eltöltött fél évet a német Union Berlin együttesénél, majd a tavaszi szezont már az angol élvonalból kieső Burnley-nél fejezte be.

David Datro Fofana szerződése ennek ellenére még így is 2029 nyaráig szól a Chelsea-vel – Mindenki döntse el maga, hogy mekkora esélye van annak, hogy a csatár ezek után egyszer megkaphatja a lehetőséget Londonban!?

 

(Borítókép: Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images)