Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Napról-napra egyre jobban érzem magam!”

A Real Madrid színeiben a La Ligában a Real Sociedad elleni idegenbeli rangadón újra eredményes Kylian Mbappé a lefújást követően arról beszélt, hogy a csapaton belül szinte tökéletesnek érzi a harmónia, így nem csinálnak gondot abból, hogy ki lövi a büntetőket; mindez pedig nagyban megkönnyíti saját beilleszkedését is. 

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

 

“Minden egyes meccsel egyre jobban érzem magam. Fontos, hogy napról-napra jobban megértem a csapattársaimat, vagy azt, hogy a vezetőedző mit is kér tőlünk pontosan a pályán.” – idézi a goal.com a blancók győztes találkozóját követően a pálya széléről nyilatkozó 25 esztendős francia klasszist.

“Fontos, hogy a kellő összhang meglegyen a pályán köztem és a többiek között. Vinícius-szal egyre jobban megértjük egymást, sokat dolgozunk az edzéseken a kapcsolatunkon a pályán. Ezt jól jelzi, hogy a büntetőknél sem az a fontos, hogy ki lövi, hanem hogy betaláljunk. Örülök, hogy eddigi négy tizenegyesünkből mindegyiket értékesíteni tudtuk!” – folytatta Mbappé, akinek a Sociedad ellen az első madridi tizenegyest értékesítő Vinícius Junior átengedte a lehetőséget a második büntetőnél.

“Izgatottan várom a következő mérkőzést a Bajnokok Ligájában, ugyanakkor pontosan tudom, mi a dolgom! Azért is jöttem ide a Real Madridhoz, hogy átéljem ezeket a különleges estéket a klubbal. A Bajnokok Ligája ugyan megváltozott, mostantól már nem az a megszokott sorozat lesz, de ettől a célunk nem változott: nyerni akarunk!” – tette még hozzá Mbappé.

 

A Real Madrid számára kedd este, a VFB Stuttgart elleni hazai találkozóval kezdődik meg a Bajnokok Ligája 2024/25-ös, átalakult kiírása!