Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Lukaku és Kvaratskhelia vezérletével simán nyert idegenben a Napoli – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójának vasárnapi játéknapján a Napoli a Cagliari otthonában tudott győzni.

(Photo by Emanuele Perrone/Getty Images)

A vezetést a 18. percben szerezte meg a Napoli, egy gyengére sikeredett visszagurítást Lukaku átvett, majd lekészítette Di Lorenzónak, aki a gyengébb lábával 17 méterről elvállalt egy lövést, ami megpattant, így becsapta Scuffet kapust és a hálóban kötött ki a labda, 0-1! Az első játékrészben még Lukaku előtt adódott egy gólszerzési esélyi, de a belga támadó próbálkozásába az utolsó pillanatban beletudtak lépni.

A második játékrészben 66. percében kettőre növelte előnyét a nápolyi alakulat, Romelu Lukaku második gólpasszát is kiosztotta a mérkőzésen, a támadó Kvaratskheliát ugratta ki, a grúz játékos pedig kapuig vezette a labdát, majd külsővel a jobb alsóba gurította a labdát, 0-2! A 71. percben Lukaku a két asszisztot követően be is tudott találni, Scuffet adott el egy labdát, amit Kvaratskhelia szedett össze, majd letette a labdát a belga csatárnak, ő pedig higgadtan a kapuba gurított, 0-3! A hosszabbítás 3. percében a csereként beálló David Neres átadását követően még Buongiorno is betudott találni, így 4-0-ra nyerte meg a mérkőzést a nápolyi alakulat. A Napoli így 4 fordulót követően 9 pontot gyűjtve jelenleg vezeti a bajnokságot, de az Inter és az Udinese még nem játszotta le aktuális mérkőzését, a Cagliari 2 egységet megszerezve jelenleg az utolsó előtti pozíciót foglalja el.

Cagliari – Napoli 0-4 (0-1)
Helyszín: Unipol Domus (Cagliari), Vezette: F. La Penna
Gólszerzők: ill. Di Lorenzo (18.), Kvaratskhelia (66.), Lukaku (71.), Buongiorno (90+3.)
Sárga lap: Mina (75.) ill. Lobotka (42.), Lukaku (57.)
Kiállítás:ill.

Cagliari: Scuffet – Zappa, Mina, Luperto – Dentello (Mutandwa 59.), Deiola (Adopo 46.), Marin (Makoumbou 77.), Gaetano (Zortea 59.), Augello – Luvumbo, Piccoli (Pavoletti 77.). Vezetőedző: Davide Nicola

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno – Mazzocchi, Anguissa, Lobotka (Gilmour 75.), Spinazzola (Olivera 64.) – Politano (David Neres 81.), Lukaku (G. Simeone 74.), Kvaretskhelia (McTominay 74.). Vezetőedző: Antonio Conte

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 4. forduló eddigi eredményei és további mérkőzései:
Szombat:
Como – Bologna 2-2
Empoli – Juventus 0-0
AC Milan – Venezia 4-0

Vasárnap:
Genoa – AS Roma 1-1
Atalanta – Fiorentina 3-2
Torino – Lecce 0-0
Cagliari – Napoli 0-4
20:45 Monza – Inter

Hétfő:
18:30 Parma – Udinese
20:45 Lazio – Verona (Tv: Match4)

A bajnokság állása:

Az állást biztosítja a Sofascore