Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: mindkét meccsét megnyerte a magyar női futsal-válogatott

A magyar női futsal-válogatott a napokban két felkészülési mérkőzést játszott Szlovénia ellen…

(Photo by Eóin Noonan – Sportsfile/UEFA via Getty Images)

A magyar női futsal-válogatott múlt pénteken Gornja Radgonában 4-1-re, majd két nappal később Nagykanizsán 2-0-ra győzött a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésen.

A magyar csapat mindkét mérkőzésen fölényben futballozott és mindkétszer megérdemelt, biztos győzelmet aratott, így önbizalomtól telve készülhet a közelgő vb-selejtezőkre.

” Hasonló volt a játék képe, mint az első meccsen, mi próbáltunk támadni, az ellenfél pedig elszórtan kontrázott. Ezúttal nem volt annyi helyzetünk, mint pénteken, de a második játékrészben kihasználtuk, hogy a szlovénok többet kockáztattak, és két góllal megnyertük a meccset. Úgy érzem, a lányok kihozták magukból a maximumot ezen a két meccsen, bízom benne, hogy az októberi világbajnoki selejtezőkig sikerül valamelyest javítani a támadójátékunkat” – mondta a második meccs lefújása után Frank Tamás szövetségi edző.

A mieink októberben még megmérkőznek a szlovákokkal, majd elutaznak Bosznia-Hercegovinába, ahol a házigazdák mellett a norvég és a fehérorosz válogatottal mérkőznek meg világbajnoki selejtezőn. A négyes torna első helyezettje jut tovább a csoportból a következő selejtezőkörbe.