Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: hazatér a francia válogatott kulcsembere! – hivatalos

Az olasz Juventus együttesétől szerződése lejártával távozó Adrien Rabiot kisebb meglepetésre úgy döntött, hogy a Ligue 1-ben folytatja tovább pályafutását, mégpedig a nagy terveket szövögető Olympique Marseille együttesénél.

 

A 48-szors francia válogatott középpályás azok után, hogy a hírek szerint angol és szaúdi ajánlatokat utasított el a mögöttünk hagyott időszakban, igent mondott Roberto De Zerbi vezetőedző hívására.

Az OM már hivatalos kommünikét is kiadott a 29 esztendős játékos érkezésével kapcsolatban, akivel a klub mindenben megegyezett a közös folytatást illetően, így amennyiben Rabiot sikeresen átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, hivatalosan is bemutathatják.

A Paris Saint-Germain együttesével korábban hatszoros bajnok; négyszeres Francia Kupa-győztes; ötszörös Francia Ligakupa-győztes; valamint négyszeres Francia Szuperkupa-győztes Rabiot talán mondani sem kell, hogy komoly erősítést jelenthet Marseille-ben, ahol az érkezése egy újabb üzenet a riválisok, különösen a PSG felé, hogy milyen célokért is kíván küzdeni Roberto De Zerbi csapata.

 

(Borítókép: Photo by Markus Gilliar – GES Sportfoto/Getty Images)