Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi örült játékosa klubváltásának

Ahogyan arról beszámoltunk, a Galatasaray péntek este bejelentette a magyar válogatott szélsőjének leigazolását…

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a török Fanatik nevű lap részére mondta el véleményét a Galatasaray-hoz szerződő Sallai Roland klubváltásáról:

“Úgy gondolom, hogy ez a lépés nagyszerű döntés volt számára. Az öt európai topliga után a török bajnokság egyértelműen kiemelkedik. A színvonal folyamatosan emelkedik és nagyon jó játékosok érkeznek. Roland minden bizonnyal nagyszerűen választott. Huszonhét évesen, pályafutása legjobb időszakában került a Galatasarayhoz.

“Mindezt természetesen neki is elmondtam, hangsúlyoztam, hogy nagyszerű döntést hozott, és nagyon jó teljesítményt várok tőle. Végső soron remélem, hogy ez a magyar válogatott számára is előrelépés lehet” – tette hozá a szövetségi kapitány.

“Gyors és atletikus játékos, így minden sportágban képes lenne versenyezni. Nagyon tehetséges, technikás, robbanékony és hatékony játékos. Soha nem adja fel. Mindig küzd és mindent belead a pályán az első perctől a végső sípszóig. Nagyon bátor futballista. Félelem nélkül küzd minden ellenféllel szemben. Nem fogadja el a vereséget, mégis szerény tud maradni. Keményen dolgozik, hogy fejlessze magát” – mutatta be a törököknek a játékost.

A török rekordbajnok 6 millió eurós átigazolási díj ellenében szerezte meg a magyar játékost a Freiburgtól.