Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított középpályásával az Inter! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középpályásával, Kristjan Asllanival.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Az Inter gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Kristjan Asllanival a közös folytatást illetően. A középpályást a korábbi megállapodása 2027 nyaráig kötötte a milánói együtteshez, ezt hosszabbították meg most a felek 2028 nyaráig, valamint a hírek szerint a megállapodás tartalmaz egy plusz egy évre szóló hosszabbítási opciót is.

Kristjan Asllani 2022 nyarán először kölcsönbe érkezett az Empolitól, majd egy évvel később végleg megvette őt az Inter, összesen 15 millió euró ellenében. Az albán játékos azóta nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a kék-feketék kezdőjében, de Simone Inzaghi úgy számol vele, mint Hakan Calhanoglu hosszú távú pótlása, így évről-évre egyre több lehetőséget ad a védekező középpályásnak.

Asllani az Inter színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 64 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólig és 2 gólpasszig jutott. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.