Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kötne alapemberével a Napoli – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint zajlanak a tárgyalások a Napoli húzóembere szerződésének megújításáról…

(Photo by SSC Napoli/Getty Images)

A Calciomercato információi szerint a Napoli együttese tárgyalásokat folytat Khvicha Kvaratskhelia 2027-ig szóló szerződését.

A 23 éves szélső két évvel ezelőtt a Dinamo Batumitól igazolt az olasz gárdához, amely színeiben az első idényében 34 mérkőzésen 12 góllal és 13 gólpasszal járult hozzá a csapat bajnoki címéhez. Kvaratskhelia teljesítménye ugyan az egész csapatéhoz hasonlóan visszaesett a 2023-2024-es idényre, a grúz légiós az elmúlt szezont így is 11 találattal és nyolc előkészítéssel zárta. A csapat élére nyáron kinevezett új vezetőedző, Antonio Conte töretlenül bízik a labdarúgóban, aki az elmúlt hetekben ismét remekül teljesít.

Kvaratskhelia az új szezon első négy meccsén két-két gólt és gólpasszt jegyzett, és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a Napoli kilenc pontot szerzett az első négy fordulóban.

A lap úgy értesült, hogy a labdarúgó az új szerződésében 8 millió eurós fizetésre tart igényt, a klub viszont csak 6 milliót ajánlott számára, de a különbséget áthidalhatják egy nem túl magas kivásárlási ár rögzítésével.