Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar figyelmeztette a Real Madrid braziljait Mbappé miatt

Egy francia újságíró beszámolói szerint Neymar felvette a kapcsolatot a Real Madridot erősítő honfitársaival Kylian Mbappé miatt…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Cyril Hanouna francia újságíró szerint a jelenleg a szaúdi Al-Hilal alkalmazásában álló Neymar az idény előtt egy üzenetben felhívta a figyelmét a Real Madridot erősítő brazil honfitársai, Vinícius Júnior, Rodrygo és Eder Militao figyelmét arra, hogy időnként maga volt a pokol együtt játszani Kylian Mbappéval a PSG-ben.

“A Real braziljai jó barátságot ápolnak Neymarral. A PSG-ben Neymar és Mbappé viszonya fokozatosan megromlott, és a végén már szinte háborúztak egymással a felek. Neymar azt üzente Viníciusnak és a többi brazilnak, hogy Mbappéval katasztrófa együtt játszani” – közölte a forrás.

A francia és a brazil klasszis 2017 és 2023 között csapattársak voltak a párizsi klubnál, és bár ez idő alatt négy francia bajnoki címet nyertek és összesen 136 meccset játszottak együtt, kettőjük között gyakran tapintható volt a feszültség, egyszer éles vita is kialakult köztük egy tizenegyes elvégzése miatt.

Mbappé az első öt spanyol bajnokiján három gólt szerzett a Real színeiben, abból kétszer tizenegyesből volt eredményes.