Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával a Nottingham Forest! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest együttese meghosszabbítaná kulcsjátékosa, Morgan Gibbs-White szerződését.

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Nottingham Forest megkezdte a tárgyalásokat Morgan Gibbs-White-al a szerződése meghosszabbítását illetően. A 24 éves játékos két évvel ezelőtt került a Nottingham csapatához, ahol az első pillanattól kezdve a keret kulcsjátékosának számít. Meghatározó teljesítményére több sztárcsapat is felfigyelt az elmúlt időszakban, a nyár folyamán a Tottenham és a Newcastle United is szerette volna őt leigazolni. A legfrissebb hírek szerint Gibbs-White már a Manchester City kívánságlistájára is felkerült, a Forestnél pedig épp ezért szeretnének új szerződést kötni a játékossal. A források alapján a Nottingham jelentősen megemelné a támadó középpályás fizetését, illetve a jelenlegi, 2027 nyaráig érvényes megállapodását is megtoldanák 1-2 évvel. A Forest fő célja a hosszabbítással természetesen csak az lehet, hogy minél nagyobb összeget ki tudjanak csikarni a kérőkből, mivel a hírek szerint Gibbs-White is szeretne szintet lépni a karrierjében a közeljövőben.

Morgan Gibbs-White a Nottingham Forest színeiben minden sorozatot figyelembe véve 84 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólig és 18 gólpasszig jutott. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a transfermarkt.