Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábia: edzőt válthatnak CR-ék! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az Al-Nassr együttesénél egyre inkább napirendi ponton szerepel Luis Castro vezetőedző menesztése, akinek egyes hírek szerint már az utódját is kinézte a szaúdi sztárcsapat, Stefano Pioli személyében.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

 

A 63 esztendős Castro 2023 nyarán vette át az Al-Nassr irányítását, amellyel bár 54 tétmérkőzésen jónak mondható a mérlege a maga 36 győzelmével, valamint 9-9 döntetlenjével és vereségével, az igazán nagy áttörés ugyanakkor nem sikerült elérnie sem a szaúdi pontvadászatban, sem valamelyik kupasorozatban.

Azok után pedig, hogy az új idény bajnoki rajtja (3 meccs, 1 győzelem és 2 döntetlen) sem sikerült valami fényesen Castronak (figyelembe véve, hogy az Al-Nassr hátránya máris öt pont a tavalyi bajnok, egy évvel ezelőtt alig-alig hibázó Al-Hilal mögött – a szerk.), máris kérdésessé vált a jövője.
Mindehhez ha hozzávesszük, hogy nem lenne meglepő, ha a portugál tréner kapcsolata sem lenne felhőtlen a csapat sztárjaival, mint Cristiano Ronaldoval, Sadio Manéval, Aymeric Laporttal vagy Anderson Taliscával, valóban aggódhat Luis Castro a jövőjéért (…)

(…) Hát még azok után, hogy FAbrizio Romano szerint is van alapja azon híreszteléseknek, hogy az Al-Nassr már az utódját keresi, így jutott el a szaúdi klub oda, hogy felvegye a kapcsolatot Stefano Piolival.

A legutóbb az AC Milannál dolgozó, a nyár óta klub nélküli 58 esztendős olasz szakemberrel egyes források szerint az előbb említett kapcsolatfelvétel is megtörtént már, olyannyira, hogy a következő napokban akár fel is gyorsulhatnak az események a két szakember jövőjét illetően.