Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: a Manchester United távozó csatára Görögországban folytathatja! -sajtóhír

Egyre erősödő sajtóbeszámolók szerint a Manchester United együttesétől szerződése lejrátával távozó, jelenleg szabadon igazolható Antony Martial a görög élvonalbeli AEK Athén együttesénél folytathatja tovább pályafutását.

(Photo by George Wood/Getty Images)

 

Az MU-nál kilenc évet eltöltő, még mindig csak 28 esztendős, korábbi 30-szoros francia válogatott csatár karrierje Görögországban kaphat új lendületet, már amennyiben Martial is elfogadja az AEK Athén jelentette kihívást.

A transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már arról, hogy a görög sztárcsapat már fel is vette a kapcsolatot a csatár képviselőivel, akikkel elsősorban a fizetési feltételeket illetően kell egyességre jutnia az AEK-nak.
Ahogyan Romano fogalmaz, nem lenne meglepő, ha a követkző órákban arról hallanánk, hogy Martial megegyezett az athéniakkal, majd átesve a görögországi orvosi vizsgálaton a szerződését is bejelentené a klub.

A francia sportsajtóban is beszámoltak már Martial valószínűsíthető görögországi szerződéséről: Sébastien Denis sportújságíró például már azt is tudni vélte, hogy a Martial szerződése 2027 nyaráig szól majd a görög fővárosban, fizetése pedig 2,5 millió euró lesz évente.