Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másik kontinensre tart a bolíviai válogatott karmestere – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a bolíviai válogatott meghatározó játékosa Európa után Afrikába igazolhat…

(Photo by Gaston Brito Miserocchi/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a Bolívart erősítő bolíviai válogatott középpályás, Ramiro Vaca hároméves szerződést készül aláírni a marokkói Wydad Casablanca csapatához, miután a felek megállapodtak a játékos 600 ezer dollár ellenében történő klubváltásáról.

A 25 éves középpályás a szintén La Paz-i The Strongest csapatában mutatkozott be a profik közt, majd 2021 és 2022 között másfél idény erejéig Európában is kipróbálta magát. Ez idő alatt a belga Beerschot színeiben 41 pályára lépést vállalt. Vaca 2023 elején tért haza, és azóta a Bolívar markáns húzóembere, az elmúlt bő másfél év alatt minden sorozatot figyelembe véve 78 mérkőzésen 17 gól és 19 gólpassz fűződött a nevéhez.

Vaca az elmúlt években a bolíviai válogatottban is állandó szereplőnek bizonyult, 2017 óta 37 mérkőzésen ötször volt eredményes a magaslati ország nemzeti csapatának mezében.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!