Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: menesztette edzőjét a Dinamo Zagreb! – Hivatalos

A horvát bajnokságban szereplő Dinamo Zagreb együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel felbontotta vezetőedzője, Sergej Jakirovic szerződését.

(Photo by Marko Lukunic/Pixsell/MB Media/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a horvát együttes a Bajnokok Ligája főtáblájának első fordulójában kiütéses, 9:2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchennel szemben. A Dinamo a második félidő elején még 3:2-es vesztésre állt csupán, de ezt követően teljesen szétesett a csapat védekezése, amit a bajor sztárcsapat kíméletlenül kihasznált.

A csúfos vereséget követően a horvát alakulat hivatalos oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel felbontották a vezetőedző, Sergej Jakirovic szerződését. A 47 éves bosnyák tréner 2023 nyarán ült le a zágrábi csapat kispadjára, amelyet összesen 60 mérkőzésen keresztül irányított. Ez idő alatt 41 győzelmet, 9 döntetlent és 10 vereséget ért el a klubbal.

A vezetőedzői feladatokat átmenetileg a másodedző, Sandro Perkovic fogja ellátni. A horvát bajnokra a következő megmérettetés a Bajnokok Ligájában október 2-án vár, ahol az AS Monacót fogják vendégül látni.