Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo szerint sem ő, sem Lionel Messi nem volt képes arra, mint amire most Lamine Yamal

Cristiano Ronaldo interjút adott korábbi csapattársának, Rio Ferdinandnak, akivel rengeteg témát érintettek, így került szóba a Barcelona 17 éves tehetsége, Lamine Yamal is, akiről szintén elmondta a véleményét a portugál támadó. 

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

Az Al-Nasszr és a portugál válogatott támadója, Cristiano Ronaldo Rio Ferdinand YouTube-csatornájának adott interjút, ahol igen szép szavakkal dicsérte a Barcelona fiatal támadóját, Lamine Yamalt.

A portugál támadó Ferdinand kérdésére bevallotta, hogy vannak dolgok, amikre sem ő, sem pedig nagy riválisa, Lionel Messi nem volt képes ilyen fiatalon.

„Ez igaz. Lamine remek helyzetben van, hiszen a spanyol válogatott tényleg nagyon jó, és úgy gondolom, hogy rengeteg potenciál van még benne. De meglátjuk majd, mi történik az útja során. Hiszem, hogy el fogja érni a céljait.”

Nem ez az első alkalom, hogy A portugál támadó méltatta a fiatal szélsőt, de most is elmondta, hogy mekkora potenciál van benne.

„Hatalmas lehetőséget, óriási tehetséget látok benne. Persze szerencsére is szüksége lesz, mert még nagyon fiatal. Remélem, nem lesz semmilyen komoly fizikai problémája sem. Szerintem Lamine Yamal lesz az új generáció egyik legjobb játékosa”

– fogalmazott az interjúban Ronaldo.