Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Bruyne megsérült az Inter ellen a BL-ben, nem lesz ott az Arsenal ellen a bajnokságban

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City középpályása, Kevin De Bruyne egy kisebb sérülést szedett össze az Inter elleni szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésen.

 (Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

A Manchester Citynek középpályása, Kevin De Bruyne nélkül kell pályára lépnie vasárnap az Etihad Stadionban az Arsenal ellen, miután a hét közepén sérülést szenvedett, de a hírek szerint nem komoly problémáról van szó.

De Bruyne nem sokkal a félidő előtt szenvedett ágyéksérülést a City Inter elleni 0-0-s Bajnokok Ligája-találkozóján szerdán. A középpályás a második félidőben már nem lépett pályára, és a csapat menedzsere, Pep Guardiola szerint még túl korai lenne felmérni a probléma mértékét, de az biztos, hogy a vasárnapi bajnoki mérkőzésen nem lehet ott. A BL-ben Ilkay Gündogan helyettesítette, és valószínűleg ugyanez fog történi az Arsenal ellen is.

„Még nem beszéltem az orvosokkal. Holnap több információm lesz”

– mondta Guardiola.

„Az Inter védekezése miatt már a 35 perc után arra gondoltam, hogy le akarom cserélni. Mire az orvos azt mondta nekem, hogy Kevin nem tud játszani, én már készen álltam arra, hogy lecserélem.”

Az Inter elleni mérkőzés volt De Bruyne ötödik pályára lépése kezdőként ebben a szezonban, a 33 éves játékos pedig kétszer játszott Belgiumban a legutóbbi válogatott szünetben.