Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: ezúttal egy angol tehetséget szemeltek ki! – sajtóhír

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Manchester United-nél klubon belül, átigazolási fronton, a fiatal tehetségek szerződtetésében is igyekeznek új irányvonalat szabni. Újabb ékes példája ennek, hogy a klub felfigyelt a Southampton együttesével már a Premier League-ben is rendszeresen pályára lépő Tyler Dibling játékra.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

 

A 18 esztendős angol szélső a “szentek” neveltje, ahol az elmúlt évben, még az angol másodosztályban (Championship) mutatkozott be a felnőttek között. Az aktuális idényt már a Premier League-ben kezdő Southamptonban Dibling mind a négy bajnokin kapott lehetőséget, ahol lendületes és bátor játékával igazolta, hogy miért jósolnak neki ígéretes jövőt.

A hírek szerint a Manchester United nyáron kinevezett sportigazgatója, Dan Ashworth egyike a Diblinget élénken figyelőknek, a tapasztalt szakember úgy tudni, már a Newcastle-nél eltöltött időszaka alatt is szívesen szerződtette volna az angol utánpótlás válogatott játékost.

A legutóbbi angol bajnoki fordulóban az MU-nál testközelből is figyelhették Tyler Dibling játékát, aki a 3:0-ás manchesteri győzelemmel záruló találkozón a Southampton egyik legjobbja volt, többször is összekuszálta cseleivel a “vörös ördögök” védelmét.

A fiatal játékos szerződése jövő nyárig érvényes a S’otonnál, ahol hamar lépnie kell a klubnak, ha meg szeretné tartani saját nevelésű játékosát.