Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2. Bundesliga: szerződést hosszabbított Dárdai Mártonnal a Hertha BSC! – Hivatalos

A német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Hertha Berlin együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy Dárdai Márton szerződést hosszabbított a csapattal.

(Photo by Luciano Lima/Getty Images)

A Hertha BSC gárdája a péntek esti órákban hivatalos közösségi felületein tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Dárdai Mártonnal a közös folytatást illetően. A magyar válogatott játékos szerződése 2025 nyarán járt volna le a fővárosi csapatnál, ezt hosszabbították meg most a felek további három évvel, azaz 2028 nyaráig. A középhátvéd az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Otthon érzem magam a Herthánál! A szerződés aláírásával egyértelmű jelzést akartam küldeni a klubnak már a bajnokság korai szakaszában, hogy számíthatnak rám. Már most alig várom az előttünk álló kihívásokat!

Dárdai Márton 2012-ben került a Hertha csapatához, a felnőttek között pedig 2020 novemberében mutatkozhatott be. A középhátvéd azóta minden sorozatot figyelembe véve 81 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 1 gólig és 4 gólpasszig jutott. A 22 éves játékos 2024 márciusában a magyar válogatottban is debütálhatott, azóta pedig nyolcszor ölthette magára a címeres mezt.