Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: új szerződést adna rutinos védőjének a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese szerződést hosszabbítana rutinos védőjével, Daniel Carvajallal.

(Photo by Diego Souto/Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Real Madrid vezetősége a közeljövőben új szerződést fog ajánlani rutinos játékosának, Daniel Carvajalnak. A jobbhátvéd hosszú ideje meghatározó tagja a “Királyi Gárdának”, de a jelenleg élő megállapodása a most futó idény végén le fog járni. A hírek szerint ugyan a Real Madrid figyeli a Liverpoolnál a szerződése utolsó évébe lépő Trent Alexander-Arnoldot, de Carvajlra még számítanának a közeljövőben, akár érkezik az angol védő, akár nem.

A források alapján a Real Madrid az idősebb játékosainál jól bevált receptet alkalmazná Carvajal esetében is, azaz egy olyan szerződést adnának a 32 éves játékosnak, amivel a következő szezonra láncolnák őt magukhoz. A madridi csapat hasonló módon járt el az utóbbi években Toni Kroos vagy épp Luka Modric esetében is. A hírek szerint Carvajal is a Realnál képzeli el a jövőjét, hiába keresték meg őt az MLS-ből, valamint Szaúd-Arábiából, így igen hamar pont kerülhet a hamarosan megkezdődő tárgyalások végére.

Dani Carvajal a Real Madrid színeiben eddig 423 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólig és 65 gólpasszig jutott. A rutinos védő a madridi sztárcsapattal eddig összesen 26 trófeát nyert.