Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Michael Olise vezérletével kiütéses győzelmet aratott a Bayern München – videóval

A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombati játéknapján lépett pályára az egyetlen 100%-os csapat, a Bayern München a Werder Bremen otthonában.

(Photo by S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

A 8. percben alakult ki az első komoly lehetőség, Konrad Laimer lőhetett kapura jó helyről, azonban csak a felső lécet találta el. A 23. percben megszerezte a vezetést a bajor alakulat, saját kapujának az előterében adott el egy labdát a Werder Bremen, ami Harry Kane-hez pattant, az angol támadó pedig letette a kapu elé üresen bemozgó Michael Olisenak, aki átvétel nélkül a kapuba pöccintette a labdát, 0-1! A 33. percben ismét főszerepet vállalt Olise a vendégek újabb góljában, ezúttal a jobb szélről tört be és az ötösön üresen álló Musialával rúgatott egy gólt, 0-2! A szünetre így magabiztos, kétgólos vendég előnnyel mehettek a csapatok.

Az 57. percben meglőtte a harmadikat is, Musiala, Olise és Harry Kane játszották ki a komplett védelmet nagyon gyönyörűen, majd a fiatal francia szélső újabb gólpasszt osztott ki, ezúttal a rutinos angol csatárral rúgatott gólt, 0-3! A 60. percben Olise duplázni tudott, egy remek akció végén egy lecsorgó labdát emelt a jobb felsőbe a 22 éves játékos, 0-4! A 65. percben jött az újabb Bayern találat, Harry Kane is kiosztott egy gólpasszt, a befejező ezúttal a csereként beálló Serge Gnabry volt, 0-5! A Bayern München ezzel folytatja győzelmi sorozatát és 4-ből 4 meccset megnyerve vezetik a bajnokságot, míg a Werder Bremen elszenvedte első vereségét az idényben, és jelenleg 5 pontot gyűjtve a 10. helyet foglalják el a tabellán.

Werder Bremen – Bayern München 0-5 (0-2)
Helyszín: Weserstadion (Bremen), Vezette: B. Dankert
Gólszerzők:ill. M. Olise (23.), Musiala (33.), Kane (57.), Gnabry (65.)
Sárga lap:ill. K. Laimer (38.), Pavlovic (68.), Upamecano (77.)
Kiállítás:ill.

Werder Bremen: Zetterer – Pieper (Malatini 79.), Stark, Jung – Weiser, Stage (Alvero 66.), Lynen, Agu (Deman 87.) – Schmid, Ducksch (Topp 46.), Grull (Kohn 46.). Vezetőedző: Ole Werner

Bayern München: Ulreich – Laimer, Upamecano, Kim, Davies – Pavlovic (Palhinha 70.), Kimmich – Coman, Musiala, Olise (Sané 70.) – Kane (T. Müller 76.). Vezetőedző: Vincent Kompany

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 4. forduló eddigi eredményei és további mérkőzései:
Péntek:
Augsburg – Mainz 2-3

Szombat:
Heidenheim – Freiburg 0-3
Union Berlin – Hoffenheim 2-1
VfL Bochum – Holstein Kiel 2-2
Werder Bremen – Bayern München 0-5
18:30 Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach (Tv: Aréna 4)

Vasárnap:
15:30 Leverkusen – Wolfsburg (Tv: Aréna 4)
17:30 VfB Suttgart – Borussia Dortmund
19:30 St. Pauli – RB Leipzig

A bajnokság állása:

Az állást biztosítja a Sofascore