Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Jansen kipróbálta együtt a két befejező csatárát

A Ferencváros 3-1-re győzött az MTK Budapest ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 7. fordulójának péntek esti mérkőzésén…

(Photo by Ben Roberts Photo/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen szerint a második félidőben feljavult csapata játéka:

“Jól kezdtünk, kialakítottunk pár helyzetet, de a ritmussal nem lehetek elégedett, túlságosan az MTK tempójában játszottunk. Az MTK kihasználta a pillanatot, amikor nem koncentráltunk kellőképpen és előnybe került. Új szituáció volt, hogy hátrányba kerültünk az NB I-ben. A szünetben elmondtam, hogy ezt a ritmust nem szabad így hagynunk, a magunk javára kell fordítani a meccs menetét. A második félidőben ez javult. Matheus beállt és gólt szerzett, egyre jobb és jobb lesz.”

“Nagyon érdekes volt őket együtt látni, együtt edzenek már, amióta Barni visszatért a válogatottól, de reméljük, hogy a kettejük kapcsolata még tovább fog fejlődni. Két kiváló játékos, akik sok gólra képesek. Sok meccs vár ránk, sokféle felállást fogunk alkalmazni. Saldanha még nem áll készen 90 percre, jobb állóképességet akarunk elérni nála. Minél többet szeretnénk őket egyszerre a pályán látni, mind a ketten kiváló játékosok, akik sok gólt érhetnek majd el. Saldanha remekül állt be, már a kupameccsen is jól játszott. Még csak most érkezett, fittebbnek kell lennie és terhelésre van szüksége még. Meg kell szoknia a mi játékunkat, szeretnénk őt tudatosan felépíteni” – mondta el a tréner a véleményét Varga Barnabás és Matheus Saldanha csatárduójáról.

A zöld-fehérek ötből öt győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel vezetik a bajnokságot.