Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar játékost szerződtetne a Liverpool – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint tovább fokozódik az érdeklődés a magyar válogatott balhátvéd iránt…

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

 A TEAMtalk információi szerint a Bournemouth magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos megszerzése iránt a Liverpool csapata is érdeklődést mutat azok után, hogy a közelmúltban a Chelsea és a Manchester United csapataival boronálták őt össze.

A 20 éves magyar védő egy évvel ezelőtt a holland AZ Alkmaartól szerződött a Bournemouth-hoz. Kerkez az első PL-szezonjában 28 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólpasszt jegyzett, miközben négyszer mutatták fel neki a sárga lapot és egyszer jutott a kiállítás sorsára. Az új idényben négy mérkőzésen 336 percet töltött a pályán a bajnokságban.

Kerkez időközben fiatal kora ellenére a Marco Rossi vezette magyar válogatottban is alapember lett, 2022-es bemutatkozása óta a vajdasági származású labdarúgó már 22 meccsen szerepelt a címeres mezben.

A portál kiemelte, meglepetés volt, hogy Kerkez nem szerződött egy nagyobb csapathoz a nyáron, és a klubváltása hamarosan megtörténhet. Amennyiben a fiatal játékos a Mersey-partiakhoz szerződik, akkor Szoboszlai Dominik csapattársa lesz.

A két csapat éppen egymás ellen játszik az angol bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában.