Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Superclásico: Gallardo megvalósította a tervet, D. Martínez helye veszélyben

A River Plate 1-0-ra legyőzte a Boca Juniorst az argentin bajnokság klasszikus rangadóján…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

A River Plate közelmúltban visszatérő vezetőedzője, Marcelo Gallardo elégedetten értékelte csapata 1-0-s győzelmét az ősi rivális Boca Juniors felett:

“Hiába vagyunk éppen egy nagyon fontos Libertadores-kupa-párharc két meccse közt, egy ilyen rangadót nem lehet figyelmen kívül hagyni. Egy Boca elleni klasszikust nem lehet félvállról venni, mert annak meg lenne a következménye. Győzni akartunk, biztosak voltunk a dolgunkban, és elértük amit szerettünk volna.”

Eközben a Boca vezetőedzője, Diego Martínez pozíciója az argentin sajtóban egyre inkább megkérdőjeleződött, mivel a csapat egymás után két rangadót vesztett el, a Racing Club ellen elszenvedett fiaskó után a Riverrel szemben is alulmaradt egy góllal.

“Számomra a világ legnagyszerűbb dolga a Boca Juniors irányítása. Érzem magamban az erőt a folytatáshoz, de együtt értékeli fogjuk, hogy mi a legjobb a klubnak” – jegyezte meg a Xeneize vezetőedzője.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!