Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Olympiakosz szerződteti a Napoli és a Lille korábbi szélsőjét! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira információi alapján a görög labdarúgó-bajnokságban (Super League Greece) szereplő Olympiakosz szerződteti többek között a Napoli és a Lille színeiben megfordult algériai válogatott labdarúgót…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Nicoló Schira értesülései szerint az Olympiakosz színeiben folytatja karrierjét Adam Ounas, a 27 esztendős futballista szabadon igazolhatóként csatlakozhat a görög együtteshez, a szerződése pedig 2026 nyaráig fog szólni. 

Adam Ounas nem volt egészen 19 éves amikor debütált a Girondins Bordeaux színeiben a francia élvonalban a 2015/2016-os szezonban. Az algériai válogatott futballistát 2017 nyarán szerződtette le a Napoli, ám az olasz csapatban nem tudta igazán megvetni a lábát. Többször kölcsönbe adta őt a nápolyi alakulat, először a Nice-hez került ideiglenesen, majd később a Cagliariban és a Crotonéban is megfordult. Ounas 2022 nyarán távozott végérvényesen, ekkor a Lille-hez igazolt, ahol két idényt töltött el. A Ligue 1-ben 103 mérkőzésen lépett pályára, míg a Serie A-ban 64 találkozón jutott szóhoz, de van némi Bajnokok Ligája és Európa-liga tapasztalata is.