Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hamarosan aláírja új szerződését az AC Milan kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese közel áll ahhoz, hogy megállapodjon kulcsjátékosával, Mike Maignannal a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

Hosszú ideje téma az olasz sajtóban Mike Maignan szerződéshosszabbítása a Milan együttesével. A francia játékos 2021-es érkezése óta kulcsjátékossá nőtte ki magát a piros-feketéknél, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a csapat a 2021/22-es idényben elhódította a bajnoki címet. Maignant az aktuális szerződése 2026 nyaráig köti a csapathoz, de a hírek szerint a felek a legutóbbi tárgyalások során szinte mindenben meg tudtak állapodni a közös folytatást illetően.

A beszámolók alapján Maignan a közeljövőben egy 2028 nyaráig szóló szerződést fog aláírni, aminek köszönhetően a 29 éves játékos a klub egyik legjobban kereső tagjává fog előlépni. A hírek szerint ugyanis a kapus jelenlegi 3,2 millió eurós éves fizetése bónuszokkal együtt az 5 millió eurót is meg fogja haladni az új megállapodás értelmében.

Mike Maignan az AC Milan színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 116 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 45-öt hozott le kapott gól nélkül. Piaci értékét 38 millió euróra teszi a transfermarkt.