Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Brighton and Hove Albion húzónevére pályázik a West Ham – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Kalapácsosok elégedetlenül zárták az transzfer szezont, így további erősítést terveznek a téli átigazolási ablak folyamán…

(Photo by David Horton – CameraSport via Getty Images)

A legfrissebb angol beszámolók szerint igencsak csalódott a West Ham a gyenge szezonkezdéssel, miután a csapat 135 millió eurót költött arra, hogy megerősítse a csapata keretét, többek között olyan neveket elcsábítva Londonba, mint Füllkrug vagy Summerville. A londoni vezetőség leginkább a csapat támadó harmadát tuningolná fel még jobban, ehhez pedig a sajtó legfrissebb értesülései szerint a Brighton and Hove Albion támadóját nézték ki maguknak, Julio Enciso személyében.

A Sirályok 20 éves játékosa remekül kezdi felvenni az angol élvonal tempóját, 35 mérkőzésen pályára lépve 4 gól és 4 gólpassz szerepel a neve mellett, míg a csapat edzője, Fabian Hürzeler is kezd egyre több lehetőséget biztosítani számára.

Enciso szerződése 2026 nyarán jár le a klubnál, ezt használná ki a West Ham, hogy télen vagy jövő nyáron nyomott áron szerezze meg a Brighton and Hove Albion nagyra becsült fiatal tehetségét.