Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A magyar klubvezető szerint csapata egyes játékosai szégyent hoztak rájuk

A magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) sínylődő Kisvárda sportigazgatója ezúttal sem fogta vissza magát…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az előző NB I-es idény végén a másodosztályba kieső Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila a csakfoci.hu részére adott interjúban beszélt csapata legnagyobb problémáiról, amiért az együttes az NB II-ben is gyengélkedik:

“Nem vagyunk annyira jók és nem tudunk akkora fölényt kialakítani, hogy védekezés nélkül is meg tudjuk nyerni a mérkőzéseket. Itt mindenki támadni akar, a védekezésre pedig nem fordítunk elegendő energiát.”

“Vannak olyan játékosok, akiknek már nem kellene fizetést kapniuk, annyi hibát követtek el. Próbálunk rájuk hatni szép szóval, csúnyával, pénzbüntetéseket kiszabtunk, szembesítjük őket a hibáikkal, de semmi nem segít. Néhány játékosunkat azért nagyon zavar a kialakult helyzet és szeretnének ezen változtatni, de a többség nem ilyen. Ezzel a kerettel nincs esélyünk a feljutásra, ilyen hozzáállással a középmezőny a realitás. El kell gondolkodni, hogy kik azok, akik megfelelnek az osztály igényeinek, még annak árán is, ha esetleg a papíron jobb képességű kerül a kispadra. Azok fogják megkapni a lehetőséget, akik alázatosak és megvan bennük az egészséges agresszivitás. Vannak, akik féltik magukat a válogatott meghívó után, de olyanokat is találunk, akik másfajta tervvel rendelkeznek a jövőjüket illetően és csak alibiznek. Az ő karakterüket már nem tudjuk megváltoztatni, nem tudnak kibújni a bőrükből. Ők szégyent hoznak a kisvárdai focira és mindent lerombolhatnak, amit tizennégy év alatt felépítettünk” – szögezte le a sportigazgató.

A Kisvárda hét forduló alatt szerzett kilenc pontjával csak a kilencedik helyet foglalja el a 16 csapatos NB II-es mezőnyben.