Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Dani Carvajal biztosan, Eduardo Camavinga nagy valószínűséggel ott lehet az Atlético Madrid ellen

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid két sérült játékosa, Dani Carvajal és Eduardo Camavinga is visszatérhet a pályára.ű

 (Photo by Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid védője, Dani Carvajal bevethető lesz az Atlético Madrid elleni mérkőzésen vasárnap, és várhatóan a pár hete sérült Eduardo Camavinga is bevethető lesz.

A 32 éves jobbhátvéd az Espanyol elleni szombati győzelem során szenvedett sérülést egy rúgás után, és emiatt kihagyta csapata keddi, Alavés elleni mérkőzését. Azonban a spanyol válogatott játékos csütörtökön visszatért az edzéshez, és alkalmasnak nyilvánították a játékra, így részt vehet a vasárnapi madridi derbin, amelyet a Metropolitano Stadionban rendeznek.

Camavinga is bekerülhet a Real Madrid vasárnapi keretébe. A 21 éves játékos augusztusban, az Atalanta elleni UEFA Szuperkupa-meccs előtti edzésen szenvedett térdsérülést, ami miatt azóta nem lépett pályára. A francia középpályás csütörtökön már részlegesen együtt edzett a csapattal, és szombaton döntik el, hogy alkalmas-e a játékra. A francia középpályás bizakodó, hogy készen áll majd a mérkőzésre.

A vasárnapi derbi előtt a Real Madrid 17 ponttal második a La Liga tabelláján 7 bajnoki mérkőzés után. Négy ponttal vannak lemaradva a listavezető Barcelona mögött, és öt ponttal előzik meg a negyedik helyen álló Atlético Madridot.