Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított fiatal tehetségével a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított fiatal tehetségével, Samuel Mbangulával.

(Photo by Valerio Pennicino – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus együttese a mai nap folyamán hivatalos közösségi oldalain tudatta, hogy a csapat egyik nagy reménysége, Samuel Mbangula új szerződést írt alá. A 20 éves futballista idén nyáron került fel az utánpótlásból, Thiago Motta pedig rögtön bedobta őt a mélyvízbe. Mbangula viszont minden bizonnyal a vártnál jobban vette az akadályokat, 4 mérkőzést követően ugyanis már 1 gól és 3 gólpassz szerepel a neve mellett. A kiváló kezdés után a Juventus vezetősége nem is várt sokat, azonnal hosszabb távra magukhoz láncolták a balszélsőt, akinek a korábbi megállapodása 2026 nyaráig volt érvényes.

Samuel Mbangula szerződése az új megállapodás értelmében további két évvel, azaz egészen 2028 nyaráig meghosszabbodott, és az olasz sajtó beszámolói alapján a játékos fizetését is alaposan megemelte a klub.

A torinói gárda emellett azt is bejelentette, hogy a csapat harmadik számú hálóőre, a rutinos Carlo Pinsoglio is új megállapodást írt alá a csapattal.