Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Toni Kroos: “Mielőtt aláírtam volna a Real Madridhoz, már megállapodtam a Manchester Uniteddel”

A nyáron visszavonult középpályás, Toni Kroos azt vallotta be a testvérével készített podcastben, hogy a spanyol csapat helyett majdnem a Manchester Unitedhez igazolt. 

(Photo by Max Ellerbrake – firo sportphoto/Getty Images)

A Real Madrid és a német válogatott korábbi játékosa, Toni Kroos arról számolt be, hogy mielőtt 2014-ben aláírt volna a Real Madridhoz, a Bayern München akkori középpályása már megállapodott a Manchester Uniteddel.

A podcastban, amit testvérével, a szintén volt labdarúgó Felix Kroosszal készít hetente, elárulta, hogy az az oka annak, hogy végül nem csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, hogy David Moyes skót edzőt menesztették és Louis Van Gaalt nevezték ki a helyére.

“Mielőtt aláírtam volna a Real Madridhoz, már megállapodtam a Manchester Uniteddel. Aztán elbocsátották David Moyest, akivel még a kanapémon tárgyaltam Münchenben. Nagyon kellemes volt, hogy nálunk volt a feleségével együtt. Aztán szerződtették Van Gaalt, és így az ajánlatot udvariasan visszautasítottuk”

– magyarázta.

Ahelyett, hogy a Manchester Unitedhez igazolt volna, Kroos a Real Madridhoz szerződött, ahol 10 szezon alatt több mint 400 mérkőzést játszott, és 23 trófeát nyert, addig, amíg a múlt szezon végén vissza nem vonult.