Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák: “Mutassuk meg, hogy a nehéz időszakban is összetartunk”

A Debreceni VSC a csapat mérsékeltebb eredményei után szeretne javítani…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Debreceni VSC a Nyíregyháza-Spartacus elleni kelet-magyarországi rangadó elvesztése után különleges akciót hirdetett a szurkolóinak, amely keretein belül a követekző, MTK Budapest elleni hazai mérkőzésre minden jegy 500 forintért lesz megváltható.

A Loki veterán csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a klub hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy üzenetet:

“Kedves szurkolók, kedves debreceni kötődésű emberek! Szeretnénk a csapat nevében is elmondani, hogy mennyire átérezzük a hétvégi vereség súlyát, tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy nagy törés volt a szurkolóink bizalmát illetően. Viszont azért vagyunk újra a pályán, mert egy új hét elé nézünk, és szeretnénk azt kérni, mutassuk meg minél többen, hogy mi, debreceniek a nehezebb időszakban is egymás mögött állunk – ahogy ezt a szurkolóink már többször is bizonyították. Most rajtunk a sor, hogy ne csak nagy szavakat használjunk, hanem győzelmekkel bizonyítsunk, és újra kivívjuk a bizalmatokat és a tiszteleteteket, amit már nagyon sokszor megkaptunk tőletek. Ezért hétvégén minden egyes jegy ötszáz forintba kerül, és azt szeretnénk, hogy minél többen kijöjjetek a mérkőzésre, és ismét bizonyítsuk, hogy mi debreceniek meg tudjuk csinálni, és összetartozunk.”

A DVSC az utolsó négy fordulóban három meccset vesztett el, így hat mérkőzés alatt szerzett hét pontjával a nyolcadik helyet foglalja el a 12 csapatos NB I-ben.