Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana veterán ikonjával a Leicester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese szerződést hosszabbítana rutinos támadójával, Jamie Vardyval.

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Leicester City együttesének vezetősége megkezdte a tárgyalásokat veterán támadójával, Jamie Vardyval a közös folytatást illetően. A 37 éves játékos ugyanis továbbra is meghatározó játékosnak számít a “Rókák” keretében, ebben a szezonban pedig 5 bajnokit követően már két gólnál jár, jelezve, hogy még mindig számíthatnak rá.

Jamie Vardyt a jelenlegi szerződése a most futó idény végéig köti a Leicester Cityhez, de a források alapján a felek egyaránt nyitottak lennének arra, hogy még ennél hosszabb távon is együtt dolgozzanak. A hírek szerint a Leicester vezetősége a közeljövőben tenni is fog a klublegendának számító Vardy részére egy hosszabbítási ajánlatot, ami további egy szezon erejéig, azaz a 2025/2026-os idény végéig fog szólni.

Jamie Vardy 2012 nyara óta erősíti a Leicester City csapatát. A klub színeiben azóta 469 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 192 gólig és 66 gólpasszig jutott.