Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai Dominik: “Több gólt és gólpasszt szeretnék jegyezni!”

A Liverpool magyar légiósa csapaton belüli szerepéről nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának…

(Photo by Nikki Dyer – LFC/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik a csapatban betöltött szerepéről beszélt a liverpoolfc.com oldalának:

“Természetesen több gólt és gólpasszt szeretnék jegyezni! Remek csatáraink vannak elöl, akik egy jó átadásból bármikor képesek betalálni. Kicsit más a szerepem ebben az idényben, de most is a csapat az első. Még ha a statisztikáim nem is annyira kimagaslóak, nyerjük a meccseket, és ez a lényeg.”

“Tavaly túl sokat beszéltem a trófeákról, és természetesen egyet meg is nyertünk. A Premier League-ben is szinte a végéig versenyben voltunk a bajnoki címért. De most inkább meccsről meccsre megyünk: ebben az idényben még hatvanöt mérkőzés lehet, ez nagyon intenzív lesz. Minden versenyben ott akarunk lenni a végéig, a Bajnokok Ligájában, a Ligakupában, az FA-kupában és a Premier League-ben is” – tette hozzá a nemzeti tizenegy csapatkapitánya.

“Azt hiszem, mindannyian hasonló játékosok vagyunk, és megbízunk egymásban. Meccs közben sokszor helyet cserélünk, s egy nézésből megértjük egymást. Gravenberch és Mac Allister is csodálatos játékos, nagyon boldog vagyok, hogy velük játszhatok” – mondta el a csapat középpályásairól.

A Liverpool legközelebb szombat este lép pályára a Premier League-ben, a Wolverhampton Wanderers vendégeként.

“Mindig nehéz ott játszani. A legutóbbi idényben egy-nulláról fordítottunk ellenük. Most is keményen kell játszanunk a három pontért” – tette hozzá Szoboszlai.