Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Lautaro Martínez duplázott, az Udinese otthonában tudott nyerni az Inter – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójának szombati játéknapjának a nyitómérkőzésén az Inter idegenben javította múltheti botlását.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Az Inter már az 1. percben megszerezte a vezetést, Darmian indította remekül Frattesit ziccerben, aki ugyan rosszul találta el a labdát, de így is túl jutott Okoye kapuson a játékszer, 0-1! A 28. percben ismét Frattesi került helyzetbe, viszont ezúttal nem sikerült eltalálni a kaput. A 35. percben egyenlíteni tudnak a hazaiak, Zemura ívelte a kapu elé a labdát, és a támadással fentragadó Kabasele kiválóan csúsztatott 13 méterről a kapuba, 1-1! Még a szünet előtt ismét magához ragadta a vezetést a vendég alakulat, Dimarco beadását rosszul találta el Lautaro Martínez, de szerencséjére visszapattant rá a labda és a kapuba csorgott a lábáról, 1-2! Az argentin támadónak meglepő módon ez volt az első gólja az idényben.

A második félidő elején is betudott találni az Inter, a 47. percben Marcus Thuram hozta helyzetbe Lautaro Martínezt, aki egy átvételt követően 15 méterről erőből a jobb alsóba lőtt, 1-3! Sokáig komolyabb esemény nélkül csorgott a mérkőzés, majd a 84. percben letudott faragni egy gólt a hátrányából a hazai csapat, Brennertől kapott egy labdát Lorenzo Lucca, sikerült túljutnia Acerbin, majd még mielőtt odaérhetett volna De Vrij a kapuba gurított Sommer mellett, 2-3! Az Internek ezzel sikerült javítania az elmúlt heti városi rangadón elszenvedett vereséget és fellépett a tabella 3. helyére, míg az Udinese a veresége ellenére is az 5. pozíciót foglalja el.

Udinese – Inter 2-3 (1-2)
Helyszín: Bluenergy Stadium – Stadio Friuli (Udine), Vezette: L. Sacchi
Gólszerzők: Kabasele (35.), L. Lucca (84.) ill. Frattesi (1.), L. Martínez (45+3., 47.)
Sárga lap: Karlström (26.) ill.
Kiállítás: ill.

Udinese: Okoye – Kabasele, Bijol, I. Touré – Ehizibue, Lovric (Ekkelenkamp 58.), Karlström (Atta 74.), Zarraga, Zemura – Thauvin (Brenner 74.), Davis (Lucca 59.). Vezetőedző: Kosta Runjaic

Inter: Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni (De Vrij 75.) – Darmian, Frattesi (Zielinski 86.), Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco (Carlos Augusto 64.) – L. Martínez (Correa 86.), Thuram (Taremi 75.). Vezetőedző: Simone Inzaghi

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 6. forduló eddigi eredménye és további mérkőzései:
Péntek:
AC Milan – Lecce 3-0

Szombat:
Udinese – Inter 2-3
18:00 Genoa – Juventus (Tv: Match4)
20:45 Bologna – Atalanta (Tv: Aréna 4)

Vasárnap:
12:30 Torino – Lazio (Tv: Match4)
15:00 AS Roma – Venezia (Tv: Match4)
15:00 Como – Verona
18:00 Empoli – Fiorentina(Tv: Match4)
20:45 Napoli – Monza

Hétfő:
20:45 Parma – Cagliari (Tv: Aréna 4)

A bajnokság állása:

Az állást biztosítja a Sofascore