Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondott a Boca Juniors vezetőedzője – sajtóhír

A River Plate a múlt hétvégén 1-0-ra legyőzte a Boca Juniorst az argentin bajnokság klasszikus rangadóján…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint Diego Martínez lemondott a Boca Juniors vezetőedzői posztjáról, miután a csapat vasárnapra virradóra a Belgrano elleni, 2-0-s fiaskó által már sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban.

A 45 esztendős tréner az év elején vette át a Boca irányítását, melyet az idei első bajnoki kiírásban, a Copa de la Liga Profesionalban a rájátszás elődöntőjéig vezetett, míg a Copa Sudamericanában a nyolcaddöntőig jutottak. A jelenleg zajló Liga Profesional küzdelmei alatt féltávnál a csapat a 28 csapatos mezőny 12. pozícióját foglalja el, miután az utolsó három meccsét elbukta. A Boca az elmúlt hetekben elvesztette a Racing Club és a River Plate elleni rangadókat, legutóbb pedig a Belgrano elleni találkozót is pont nélkül zárta.

Martínez minden sorozatot figyelembe véve 45 találkozón irányította a csapatot, amely ebből húszat nyert meg tizenöt döntetlen és tízvereség mellett.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!