Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: meglepő helyről érkezhet erősítés! – sajtóhír

A német Bild című lap beszámolója szerint a Liverpool együttese élénken figyeli a német Bundesligában szereplő Freiburg középpályását, Merlin Röhl-t.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

 

A 22 esztendős játékos karrierje az elmúlt szezontól vett komoly fordulatot, ugyanis a fiatalon a Babelsberg valamit az Ingolstadt együtteseinek érintésével, utóbbit 2022 augusztusában a Freiburg kedvéért elhagyó Röhl ekkor lett meghatározó játékosa a Freiburgnak, amellyel a német bajnokság és Német Kupa mellett az Európa-ligában is megmutathatta magát (összesen 34 tétmeccsen 3 gól és 4 gólpassz – a szerk.).

A Trasnfermarkt által 12 millió euróra taksált, német U21-es válogatott játékos fejlődésre a Bild szerint felfigyelt a Liverpool együttese is, amelynek megfigyelő többször is a helyszínen követték az elmúlt időszakban Röhl játékát.

A Liverpool – és persze más klubok érdeklődését jól jelezheti -, hogy a Freiburg pár napja, szeptember 18-án meghosszabbította Merlin Röhl szerződését, ám annak hosszát a hivatalos kommünikében sem hozták nyilvánosságra.