Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “az Atletico Madrid stadionjában lehet döntetlent is játszani…”

A Real Madrid olasz karmestere az Atletico Madrid – Real Madrid mérkőzést követően állt a sajtó elé, ahol többek között azt is elmondta, hogy egyetért-e a bíró közbeavatkozásaival…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Az Atletico Madrid az utolsó percekben egyenlített ki a Real Madrid ellen a La Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján, így mentve fontos pontokat a címvédő ellen hazai pályán, azonban a Matracosok feltámadása nem csak az egyetlen sztori volt a szurkolók miatt megszakított mérkőzésen. Az eseményekről a Real Madrid olasz karmestere, Carlo Ancelotti is nyilatkozott:

“Helyesen döntött a játékvezető, ez volt a helyes lépés. A szurkolók különféle dolgokat dobáltak be a pályára. 10 percet pihentünk, megbeszéltünk 1-2 dolgot és visszamentünk a pályára. Jó döntés született.

A további büntetések eldöntése már nem az én feladatköröm, nekem a saját csapatommal kell foglalkoznom.

A mérkőzés jó oldalát kell figyelembe venni. Egy pontot szereztünk az Atletico Madrid otthonában, ahol tavaly kikaptunk. Ezzel az egy ponttal pedig csökkentettük a Barcelona előnyét is. Most már a szerdai meccsünkre kell koncentrálnunk! Nem kesereghetünk emiatt…”

– fejtette ki a mindig elegáns olasz vezetőedző.