Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kylian Mbappe: “Köszönjük Griezmann, hogy évekig a hátadon cipelted a francia válogatottat!”

A világbajnok támadó, Kylian Mbappe sem tudta szó nélkül hagyni a franciák színeiből visszavonuló Antonie Griezmann váratlan döntését…

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Corbis via Getty Images)

Hatalmas meglepetést váltott ki a mai nap folyamán a tény, hogy a franciák egyik legnagyobb támadófegyvere, Antoine Griezmann bejelentette a visszavonulását a francia válogatottból, így a csapattársa, Kylian Mbappe is gyönyörű szavakkal búcsúzott tőle az Instagram felületén:

“Egy elképesztő játékos fejezte be a karrierjét a francia válogatottban. A modern éra egyik legfontosabb játékosa volt számunkra. Köszönöm azt a rengeteg felejthetetlen pillanatot amivel megajándékoztál minket, bátran kijelenthetem, hogy évekig vitted ezt a csapatot a hátadon, hogy a csúcsra érjünk megannyi alkalommal.

Sokan gondolhatják most, hogy túl korai a visszavonulásod, de én megértem és elfogadom a döntésed. Ennek a meznek olyan súlya van, amibe bele sem lehet gondolni. Te már a francia futball történelmének a meghatározó alakjává váltál, és sosem fogom elfelejteni, hogy az a megtiszteltetés és öröm ért, hogy melletted játszhatok ebben a válogatottban megannyi éven keresztül.”