Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: balhé Párizsban? Nem játszik az Arsenal ellen a világbajnok szélső!

Az Arsenal elleni keddi Bajnokok Ligája összecsapásra készülő Paris Saint-Germain közzétette alább is látható hivatalos meccskeretét, amelyben nagy meglepetésre nem kapott helyet Ousmane Dembelé (…)

 

(…) Hétfőre virradóan a francia sportsajtóban már megjövendölték, hogy a 27 esztendős szélső minden bizonnyal nem utazik majd el a csapattal Londonba… Hamar kiderült, hogy beigazolódtak a híresztelése!

Dembelé, Luis Enrique vezetőedző döntése értelmében maradt ki a keretből, történt ugyanis is, hogy a spanyol tréner és a világbajnok francia szélső összekülönbözött egymással a csapat legutóbbi Rennes elleni bajnokiját követően.

Ousmane Dembelé a 3:1-re megnyert péntek esti találkozón kezdő volt, ám Luis Enrique lecserélte őt a 82. percben. Pontos részleteket – egyelőre – nem tudni, csupán arról hallani, hogy a 6 bajnokiján 4 gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyző Dembelé nyíltan nemtetszését fejezte ki Luis Enrique felé a csere miatt, szóváltásba keveredtek, majd a spanyol mester jelezte a vezetőségnek, hogy nem tűr hasonlót egy játékosától sem, akit ennek következtében, amolyan intő jelleggel is, kihagyott a keretből.

 

A találkozót 21:00-tól az RTL+ felülete közvetíti!

 

(Borítókép: Photo by Aurelien Meunier – PSG/PSG via Getty Images)