Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Barca, az Inter és a Manchester City is nagyarányú győzelmet aratott, míg az AC Milan a második meccsét is elvesztette – videóval

Folytatódott a Bajnokok Ligája idei szezonjának alapszakasza újabb párosításokkal. A Barcelona, Manchester City és Inter meccseken jött a papírforma, míg az AC Milan másodjára is kikapott, a PSV pedig nem bírt a Sportinggal.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

FC Barcelona – Young Boys:

Nagyon jól kezdett a Barcelona, és már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert. Az első gólt Lewandowski jegyezte a 8. percben, majd folyamatos ostrom után a 34. percben Raphinha találta be egy kipattanóbók, Végül a 37. percben egy szabadrúgás után Inigo Martinez fejelt a hálóba. A Young Boys alig birtokolta a labdát, és nem is támadott.

A második félidőben sem változott a játék képe, továbbra is dominált a Barca Az 51. percben érkezett is a negyedik katalán gól, szintén Lewandowskitól, majd a kegyelemdöfést egy öngól adta meg a svájciaknak, miután a 81. percben Camara a saját kapujába talált be. A Young Boys a 91. percben ugyan betalált Monteiro révén, de les miatt érvénytelenítették a gólt. A svájci csapat így két vereséggel áll a tabella legalján, míg a Barcelona első győzelmét szerezte.

FC Barcelona – Young Boys 5-0 (3-0)
Gólszerzők: Lewandowski (8. 51.), Raphinha (34.), Inigo Martínez (37.), Camara (81. – öngól) ill. –

Bayer Leverkusen – AC Milan:

Sokkal veszélyesebben játszott a Leverkusen, az AC Milan pedig mindössze egyszer lőtt kapura az első félidőben. A 21. percben Boniface talált be a hálóba, de hiába ünnepelt, a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. Több lövéssel is próbálkoztak a németek, de ezek pontatlanok voltak, így maradt a gólnélküli döntetlen a szünetre.

A második félidő elején csak megtört a jég a Leverkusen számára, és megszerezte a vezetést a német csapat, amikor bevágta a hálóba a kipattanót. A játék képét tekintve azonban a Milan játszott kicsit jobban, de ezzel nem sokat értek, mivel nem tudtak betalálni. A 82. percben Theo Hernandez kiegyenlíthetett volna, de csak a felső lécet találta el lövésével. A

Bayer Leverkusen – AC Milan 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Boniface (51.) ill. –

Slovan Bratislava – Manchester City:

Hatalmas fölényben játszott a Manchester City az első félidőben a Slovan Bratislava ellen, és a szünetre már kétgólos előnyre is szert tett. A vezetést a 8. percben szerezték meg az angolok Gündogan megpattanó lövésével, míg a második találat a 15. percben érkezett Foden révén egy beadás után. A 24. percben Doku még a bal kapufát is eltalálta, majd a 40. percben Gündogan labdája csattant a felsőlécen. A szlovákoknak szinte momentumai sem voltak az első játékrészben. A Leverkusen a második mérkőzését is megnyerte, míg a Milan ezt is elvesztette.

A második félidőben sem változott a játék képe, továbbra is a City játszott fölényben. Az 58. percben érkezett a törvényszerű Haaland gól, amit a 74. percben McAtee egészített ki, amivel mint kiderült, le is zárta a mérkőzést. A City a döntetlenje után győzni tudott, míg a szlovák csapat az utolsó előtti helyen áll jelenleg két vereséggel.

Slovan Bratislava – Manchester City 0-4 (0-2)
Gólszerzők: – ill. Gündogan (8.), Foden (15.), Haaland (58.), McAtee (74.)

Inter – Crvena zvezda:

Kiegyenlített első félidőt játszott az Inter ls a Crvena zvezda, ám a vezetést mégis az olaszok szerezték meg, amikor a 11. percben Calhanoglu lőtt egy gyöny9rű szabadrúgásgólt. A szerbeknek is megvoltak a maguk helyzetei, de ezek végül pontatlanok voltak, vagy épp Sommer védett hatalmasat. Az Inter két lesgólt is lőtt még az első játérészben az érvényes találata mellett.

A második félidőben nagyobb lendületet vett az Inter, és már az 59. percben érkezett a második találatuk Arnautovic révén. A 71. percben Lautaro Martínez meglőtte csapata harmadik gólját, míg a 81. percben büntetőhöz jutottak az olaszok, amit Taremi értékesített. A Crvena zvezda is próbálkozott azért, de ezek erőtlenek voltak, így a második mérkőzését is elvesztette, míg az Inter a döntetlenje után most győzedelmeskedhetett.

Inter – Crvena zvezda 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Calhanoglu (11.), Arnautovic (59.), Lautaro Martínez (71.), Taremi (81. – büntetőből) ill. –

VIDEÓ HAMAROSAN!

PSV – Sporting CP:

Igen kiegyenlített meccset játszott egymással a PSV és a Sporting az első félidőben. A vezetést végül a hollandok szerezték meg a 15. percben, amikor Schouten lőtt gyönyörű gólt a kapu bal oldalába. A portugálok révén Gyökeres is próbálkozott lövésekkel, de ezek pontatlanok voltak, így a szünetig nem jött össze az egyenlítés.

A második félidőben jobban játszott valamennyivel a PSV, de ezt az előnyt nem tudták gólra váltani, különösen a portugálok kapusának köszönhetően. A 76. percben azonban már szerzett egy érvénytelen gólt a Sporting Trincao révén, ám a 84. percben már érvényes találatot jegyzett a vendégcsapat Braganca bombájával, ezzel pedig kiegyenlítettek. A hollandok erre már nem tudtak válaszolni, így maradt a döntetlen. A portugálok az első győzelem után csak egy pontot tudott szerezni, míg a PSV ugyanezt egy vereség után tette meg.

PSV – Sporting CP 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Schouten (15.) ill. Braganca (84.)

A főtábla aktuális állása: 

Standings provided by Sofascore