Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított hátvédjével a Borussia Dortmund! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított hátvédjével, Julian Ryersonnal.

(Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

A Borussia Dortmund együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk  Julian Ryersonnal a közös folytatásról. A norvég védőt még 2023 januárjában szerződtették a sárga-feketék az Union Berlintől, azóta pedig a csapat meghatározó tagjává vált. Ryerson a szerződtetésekor 2026 nyaráig szóló kontraktust írt alá a Borussiával, ezt toldották meg most a felek további két évvel, azaz 2028 nyaráig. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a védő:

Az első pillanatoktól kezdve nagyon jól érzem magam a klubnál. Továbbra is büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a részese lehetek, és boldog vagyok, hogy tovább folytatódik a közös történetünk.

Julian Ryerson a Dortmund színeiben minden sorozatot figyelembe véve 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.