Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Dibusz szerint a Tottenham a végső győzelem egyik esélyese

Csütörtök este az Európa-liga főtáblájának második fordulójában a Ferencváros a Tottenhamet látja vendégül a Groupama Arénában…

(Photo by Isosport/MB Media/Getty Images)

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes a találkozót megelőző sajtótájékoztatóján nagy tisztelettel nyilatkozott a Tottenhamről:

“A Premier League az egyik legnívósabb bajnokság a világon. A táblázatban hátrébb álló csapatok is olyan erőt képviselnek, hogy a világ bármely országában megállnák a helyüket és az élmezőnybe tartoznának. Most pedig a bajnokság egyik legjobbja lesz a vendégünk, szép kihívás előtt állunk. A Tottenham abszolút képes arra, hogy hátulról felépített támadásokkal operáljon. Nem feltétlenül viszik az alapvonalig a labdát, kiválóak a beadásaik. Ha ki kell jönni egy labdára, akkor jönni is fogok. Mindenki nagyon várta ezt a találkozót.”

“A hazai meccseink közül ez lesz a legnívósabb, nem is kérdés. Ezt övezi a legnagyobb izgatottság a szurkolók és a csapat körül is. Ez az izgatottság pedig motivációt jelent, hiszen a világ egyik legjobb csapata ellen lépünk pályára csütörtökön. A Tottenham az egyik olyan csapat, amely a végső győzelemre is képes lehet” – tette hozzá a zöld-fehérek csapatkapitánya.

A Ferencváros csütörtök este 18:45-től fogadja a Tottenhamet a Groupama Arénában az Európa-liga második fordulójában.