Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Real Madrid legendás védője érkezhet Bremer sérülése miatt! – sajtóhír

A Tuttosport információi alapján az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus háza táján felvetődött a szabadon igazolható Sergio Ramos szerződtetése Gleison Bremer súlyos sérülése miatt.

(Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images)

A Tuttosport értesülései alapján a Juventus elkezdett szétnézni a szabadon igazolható védők között Gleison Bremer hosszadalmas kiesése végett. A brazil hátvéd az RB Leipzig elleni BL-mérkőzésen szenvedett el súlyos sérülést, az olasz napilap úgy tudja, hogy Sergio Ramos az elsődleges célpont, de Joel Matip vagy éppen Simon Kjaer neve is felmerült.

Sergio Ramos 2005-2021-ig erősítette a Real Madridot, a “Királyi gárdában” ez idő alatt 671 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 101 találatot és 40 gólpasszt jegyzett. A klub tagjaként többek között öt bajnoki címet, négy Bajnokok Ligáját és két Király-kupát zsebelt be. A Real Madrid mellett nevelőegyesületében, azaz a Sevillában futballozott, illetve még a Paris Saint-Germaint is megjárta. A spanyol válogatott szerelését 180-szor húzhatta fel magára, a nemzeti csapattal két Európa-bajnokságot (2008, 2012) és egy világbajnokságot (2010) nyert.